Netwerksymposium OP-Noord: 14-03-2024

Netwerksymposium OP-Noord: 14-03-2024

Beste leden, 

We luiden als OP-Noord bestuur 2023 uit met mooi nieuws: de inschrijving voor het symposium op 14 maart a.s. is geopend!  Hieronder vinden jullie de belangrijkste informatie op een rijtje: 

Wat?
Netwerksymposium Ouderenpsychologie Noord – Nieuwe perspectieven op gedrag bij dementie.

Er zullen verschillende inspirerende sprekers vertellen over nieuwe wetenschappelijke inzichten en ervaringen uit de praktijk rondom gedrag bij dementie. Hier vindt u alvast een voorproefje: Ingrid Rietkerk vertelt namens het landelijk bestuur van de NIP-sectie Ouderenpsychologie over het recent verschenen boek ‘Gedragen, Mensgericht samenwerken rondom dementie. Mieke van der Horn zal ons meenemen in de wereld van Triple-C: een orthopedagogisch behandelmodel waarin de onvervulde menselijke behoefte centraal staat. Jelte Woudsma komt vertellen over zijn promotieonderzoek naar posttraumatische stress en probleemgedrag bij dementie. Joke Spikman vertelt tenslotte over de relatie tussen sociale cognitie en veranderd gedrag. 

Naast het inhoudelijke programma is er voldoende ruimte voor ontmoeten van het netwerk. 

Wanneer?
Donderdag 14 maart 2024 van 13.30u tot 17.30u (inclusief borrel)

Waar?
De Puddingfabriek, Viaductstraat 3-6, Groningen 

(De locatie is goed bereikbaar via het OV (vanaf station Groningen Centraal, Groningen Europapark en diverse P&R locaties. Ook is er een nabijgelegen parkeergarage (Q Park Oosterpoort)). 

Kosten:
– Voor werkende psychologen zijn de kosten 15 euro. 
– gratis voor studenten. 

Aanmelden en betalen
kan via de volgende link: https://www.eventbrite.com/e/registratie-netwerksymposium-op-noord-781230189527?aff=oddtdtcreator 

Vragen?
Stel ze via: info@ouderenpsychologie-noord.nl

Vriendelijke groeten, mooie feestdagen en hopelijk tot ziens op 14 maart 2024! 
OP-Noord