Profielopleiding ouderenpsycholoog

Profielopleiding ouderenpsycholoog

Werkt u als gezondheidszorgpsycholoog met ouderen en wilt u uw expertise op het gebied van ouderen uitbreiden en actualiseren? Schrijf u dan in voor de Profielopleiding Ouderenpsycholoog. Deze opleiding biedt de aanvullende kennis en verdieping die nodig is in de hulpverlening aan ouderen en geeft nieuwe inspiratie, meer werkplezier en ‘power’.

De Profielopleiding ouderenpsycholoog wordt aangeboden door GERION/VUmc in samenwerking met RINO Amsterdam en is voor gezondheidszorgpsychologen (of psychologen met vergelijkbare registratie of competentieniveau). Het cursorisch deel bestaat uit twee dagen onderwijs per maand in Amsterdam op aaneengesloten dagen (vrijdag en zaterdag), verspreid over anderhalf jaar. Supervisie vormt een integraal onderdeel van het opleidingstraject. De opleiding nodigt uit om kritisch te reflecteren op het eigen handelen in het licht van recente vakinhoudelijke, wetenschappelijke, beroepsethische en maatschappelijke ontwikkelingen

De volgende opleidingsgroep gaat in september 2020 van start.
De opleidingskosten bedragen € 8.250,- per deelnemer. Supervisie en toegang tot de universiteitsbibliotheek zijn inbegrepen. Dit bedrag is in termijnen te betalen.
Attentie: € 300,- vroegboekkorting bij aanmelding vóór 1 maart 2020!

Klik hier voor meer informatie.